diumenge, 7 de febrer del 2010

Una de les eines que més utilitzo, són les aplicacions que ens ofereix el grup Google.

Entre elles, jo destacaría el Gmail, que és el servidor de correu electrònic que ens ofereixen. també trobo una gran eina el documents, que ens permet compartir i editar tot tipus de documents en xarxa, amb altres persones. A més a més, el que m'encanta d'aquesta eina, és que al emmagatzemar on line l'informació dels documents, la informació sempre ens serà accesible.
Un altre eina interessant és el google maps, una eina molt interessant, amb la qual podem veure els mapes i carrers de pràcticament qualsevol indret del món.
Un altre aplicació molt útil és el calendar, que ens permet gestionar la nostre agenda i personalitzar-la. Un altre gran aplicació de google és el blogger, la eina que ens ofereix google per fer un bloc.

Altres aplicacions del grup google són:

-Android. (sístema operatiu per a telèfons mòbils de google)
-Reader
-books

Aquestes aplicacions són les "tradicionals", però google amb el seu afam de innovar i oferir nous productes, té el google labs. Aquest google experimental, busca noves solucions com ara el google googles una aplicació disponible en els sistemes operatius d'android, que ens permet fer una fotografía a un monument, obra d'art... i ens busca informació relacionada amb l'objecte.

Sens dubte l'empresa google, sembla que tindrà un gran protagonisme en el devanir de les noves tecnologies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada