dilluns, 23 de novembre del 2009

Setmana d'activitats educatives: Dilluns 16/11/09

CONFERÈNCIA EULÀLIA BOSCH:

La Eulàlia Bosch va venir a la nostre facultat dilluns a dos quarts de nou del matí. En la seva conferència ens va parlar de la importància de l’entorn en l’educació dels infants, en concret és va centrar en la ciutat de Barcelona i la importància que aquesta té i ha de tenir alhora d’educar.
De part de seminari varem recollir apunts de la xerrada, i els varem entregar a l’Imma. Amb aquests apunts veurem les diferents maneres que tenim de recollir informació tots els membres del seminari.
La xerrada va concloure una mica a corre-cuita ja que a les 11 tenim d’anar al cibernarium però crec que va ser molt interessant. I que la manera de veure l’educació de la senyora Eulàlia Bosch ens pot i ens ha d’influenciar de forma positiva.

CIBERNARIUM:

El dilluns a les 11 varem assistir a una xerrada sobre la web 2.0 al par tecnològic nord de Barcelona. En la xerrada un catedràtic de la UAB i un professor també de la autònoma ens varen fer una interessant conferència sobre les noves tecnologies i la importància d’aquestes en la educació i en la seva influència en la vida rutinària.
En primer lloc ens varen passar un test, per realitzar el test ens varen projectar una presentació en la qual apareixien diferents webs. L’objectiu del test era conèixer el nostre nivell com a usuaris de la web 2.0. A continuació ens van ensenyar el funcionament d’algunes de les webs que havien aparegut en el test. A mi personalment em va sembla força interessant el VozMe, web que no coneixia i és molt pràctica i útil. Aquest web és molt simple d’utilitzar i trobo que és molt funcional, només cal enganxar un text i seleccionar un idioma i el web ens el “llegeix”. Aquesta eina pot ser molt útil per practicar un idioma o inclús per a gent invident, que de manera ràpida pot rebre la informació d’un text ràpidament.
Després de fer el test i la presentació d’algunes eines webs, varem fer un descans. Per acabar és va fer un petit debat on varem discutir sobre la importància i les aplicacions d’aquestes eines web tant en les nostres vides com en l’àmbit educatiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada