dimecres, 25 de novembre del 2009

Setmana d'activitats educatives: Dimarts 17/11/09

Visita a la Masia

El dimecres varem quedar a les 10:30 a la masia. Em va agradar molt la visita a les instal·lacions de la masia allà varem veure: Orles on apareixien ex-jugadors del barça, i alguns dels jugadors actuals del primer equip, el menjador on dinen els jugadors, una sala de jocs on els nois poden disfrutar en el seu temps d’esbarjo i a la part de dalt varem veure un estudi on els nens tenen un espai per estudiar.
La masia, és un edifici molt maco que el club va adquirir juntament amb els terrenys on actualment hi ha el camp nou. Ens va explicar com esta distribuïda la instal·lació, on dormen els jugadors que hi resideixen i algunes de les normes que han de seguir els jugadors de la cantera.
Després ens varem dirigir al camp nou on s’ens va habilitar la sala Wembley per passar-nos un vídeo produït per BarçaTV, on s’explicaba quina és la funció de la masia. Després del vídeo varem tenir temps de fer preguntes, que ens va contestar totes i cadascuna de les preguntes que varem fer i va satisfer la nostre curiositat.
La visita a aquest centre socio-educatiu em va encantar. Va ser genial poder veure l’interior del centre de formació d’un dels clubs de futbol més grans del món. I tot s’ha de dir dels colors que jo sento.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada