dilluns, 28 de desembre del 2009

Debat: Pla web 2.0 sí-Pla web 2.0 no.

En el debat que vàrem realitzar el dilluns 14 de desembre. Jo defensava la postura favorable a la implantació del Pla web 2.0. En primer lloc ens vam informar de quins eren els punts forts de la nostre postura, vam pensar quin eren els millors arguments per defensar la nostre posició.

Pel que fa al debat,el meu paper era d'orador, i bàsicament vaig explicar quins eren els motius pels quals nosaltres defensàvem la presència de les noves tecnologies a l'aula. Per nosaltres era molt important destacar l'aplicació correcte d'aquestes tecnologies a l'aula. És a dir, que la implantació d'aquest pla havia d'ésser útil, no introduir un conjunt d'aparells electrònics per fer bonic a l'aula. La meva intervenció es centrava en deixar clar aquest tema, no ens importa el format que s'utilitzi (pissarres digitals, ordinadors, llibres digitals...) El que realment defensem és la eina en qüestió, la utilitat i potencialitat que té aquesta, per produir situacions d'aprenentatge interessants.

A nivell general, penso que el debat va ser força interessant, tot i que potser ens vàrem "picar" una mica. Vull dir que en alguns moments va semblar que l'objectiu era deixar en evidència a l'altre grup, i aquest aspecte crec que l'hauríem de cuidar un xic més. Però l'activitat va ser molt interessant, i el fet de debatre amb els companys, va ser tot un plaer. Gràcies a tots!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada